woensdag 16 juni 2010

Sophie Dewaele vindt haar borsten te klein


Sophie Dewaele onthulde in Dag Allemaal dat ze haar borsten te klein vindt. Bij sexy bikini fotosessies gebruikt ze regelmatig "kipfilets" (lees : siliconen) om haar borsten te accentueren.
Verder liet de Belgische babe Sophie Dewaele weten dat ze wel eventueel zou openstaan voor een nieuwe liefde. Het uiterlijk speelt daarbij niet zo'n grote rol. Het moet wel een man zijn met kleine handen.
Ook houdt Sophie De Waele er niet van 's morgens lang voor de spiegel te staan.
"Met mijn haar ben ik dan ook niet zo bezig. Ik heb daar 's morgens geen tijd voor. Knippen, brushen, het is eigenlijk allemaal niet aan mij besteed. Als je dus op mijn kappersstoel komt zitten, wil ik me nu al verontschuldigen."
Toch ontpopte Sophie Dewaele zich op het podium tot een veelzijdige kapster en was ze druk in de war met haarextensions en haarlak. Haar model, Lindsey Smeedts, onderging de operatie met plezier. "Je wordt tenslotte ook niet elke dag door een BV onder handen genomen."
Kapsalon Kreatos namelijk opende onlangs zijn 100ste vestiging. En dat werd zondagavond met veel glitter en glamour gevierd in de Antwerpse discotheek Noxx. Alle Kreatos-medewerkers waren van de partij, net als hun trouwste klanten waarvan er 100 een totale make-over hadden gekregen.
Blikvanger van de avond was het event 'Laat je haar knippen door een BV'. Vier vrouwelijke BV's -Katerine, Virginie Claes, Sophie De Waele en Eline De Munck- en vier mannelijke -Ronny Daelman , Geert Hunaerts, Herr Seele en Showbizz Bart mochten hun creatieve knip- en brushkunsten op klanten botvieren tijdens een ludieke kapwedstrijd.

1 opmerking:

  1. sophie mag er best wezen en is goed zo , zoals ze is .Borsten te klein ,ach ja je moet ze nemen zoals ze is en als je het niet kan aanzien dan kijk je maar naar een andere richting x x x i love sophie x x x

    BeantwoordenVerwijderen