zaterdag 21 juni 2014

Sophie Dewaele presenteert opnieuw Zomeraperitief

 
Sophie Dewaele presenteert opnieuw Zomeraperitief

Lotto presentatrice Sophie Dewaele is ook dit jaar present voor Zomeraperitief. Zes keer zal ze de presentatie van de populaire zomertoer voor haar rekening nemen. Op vrijdag 18 juli is Sophie voor de eerste maal deze zomer de gastvrouw in Wenduine. Dewaele is voor de derde op één volgende zomer gastvrouw van Zomeraperitief. Samen met Luc Appermont en Maarten Cox maakt Sophie er een feest van.

 “Zomeraperitief is super. Het is een fijne ervaring met superveel ambiance en een toffe ploeg om mee samen te werken. Het is trouwens aan zee, wat het ook heel leuk maakt. De presentatie van Zomeraperitief is heel anders dan de Lotto. De gelijkenis van mensen gelukkig maken is er natuurlijk wel.
 
Het grootste verschil is dat dit live is met de mensen voor je neus. Het publiek doet mee en winnaars komen bij mij op het podium. Het is volop interactie en dat is fantastisch. Je voelt echt dat je je aan het smijten bent. Ik heb de link met de Nationale Loterij en ik ben ook zo wat het gezicht van Lotto door de presentatie ervan. Ik maak daar mensen gelukkig mee en ik hoop dat ook te doen met Zomeraperitief.”, aldus Sophie Dewaele.

 

Sophie Dewaele zal Zomeraperitief presenteren op volgende data en locaties:

18-07: Wenduine

20-07: Zeebrugge

25-07: Koksijde

10-08: Oostduinkerke

11-08: Middelkerke

15-08: Bredene

De oervader der presentatoren, Luc Appermont, geeft op zaterdag 12 juli het startschot van Zomeraperitief om 19u00 op het Duinenplein in Bredene. De gasten die avond zijn Maureen, Udo, Wendy Van Wanten en Dean. Nadien geeft Appermont de fakkel door aan Sophie Dewaele en Maarten Cox die afwisselend zomeraperitief zullen presenteren.